Geniet van hoogstaande
gastronomie in een
trendy jasje!

Met pure, hoogstaande ingrediënten en flinke dosis culinaire passie tovert chef Gilles een heerlijk 3- of 4-gangenmenu op je bord. Samen met je tafelgezelschap van max. 10 personen proef je van verfijnde gerechten aangevuld met een smaakvolle Barista-koffie by Izy Coffee. Maitre Andy Reynaert zorgt voor een stijlvolle ontvangst en vlekkeloze service van begin tot einde.

Hay people have good taste!

MENU (3 of 4 gangen)

van donderdag tot zondag (18u30 – 01u00) &
zondagmiddag (11u30 – 14u00)
Aubrac rundstartaar
Rode biet – Balsamico – zwarte look – foie gras

Catch of the day*
Guanciale by Belgascone – gerookte beurre blanc – venkel – wilde citroen – boerenkool

Canard confit
Vijg – appelsien – witloof – porto

Conference peer
Boterkaramel – honing – gerookte melk – brioche
OF
Assortiment Franse kazen 5st.**
Met zijn garnituren

Izy – coffee
Keuze Assortiment unieke koffie
3 – gangen + izy koffie of thee: €57
4 – gangen* + izy koffie of thee: €69
Kazen i.p.v. dessert**: €6
Kazen extra**: €12
Allergieën of andere uitzonderingen kunnen vermeld worden bij reservatie.

Quick Lunch formule

Enkel op donderdag- & vrijdagmiddag (11u30 – 14u00)
3 sharing voorgerechten
keuze van de chef

hoofdgerecht
vis of vlees

koffie
€38 p.p.
Ook de mogelijkheid om van ons Hay belevingsmenu te genieten
Vermelden bij reservatie
Elke twee weken serveren we een gloednieuw menu met het beste van wat de toegankelijke gastronomie te bieden heeft!
Hay dining

Local love

De voorliefde voor lokale en seizoensgebonden producten loopt als een rode draad doorheen de keuken van Gilles. Een smaakvolle stukje in hooi gerookt vlees van Belgasconne-varken, een wildgerechtje met groenten van dichtbij,… En afsluiten doen we steeds met heerlijke kwaliteitskoffie, homemade aan de koffietruck van Izy Coffee uit Izegem.

Pimp your menu

PYM2

Tapas bij apero

Digestief

Digestiefkar

Izy Coffeetruck Hay

Izy coffee truck

kaasplank hay

Kaasplankje als afsluiter

St(H)ay tuned for good food!

Elke 2 weken sturen we jou het nieuwe menu. Nothing more, nothing less.

Reserveren?